Dutch Grand Prix 2022

Drie unieke Giant Poster locaties in Zandvoort
(22/8 – 4/9)

blowUP media biedt drie unieke Giant Poster locaties aan rondom Circuit Zandvoort van 22 augustus t/m 4 september 2022. Maak ook een impactvol statement met jouw merk tijdens hét sportevenement van het jaar waar we onze wereldkampioen verwelkomen.

F1-reclame is enorm effectief voor merken die zich willen onderscheiden van de concurrentie. En Zandvoort is dus de ultieme bestemming tijdens de Dutch Grand Prix om Nederlandse sportfanaten, consumenten met een hoog besteedbaar inkomen en zakelijke doelgroepen te bereiken.

The Entrance | 873 m2
Direct gelegen tegenover de hoofdingang van het circuit

Zandvoort Station | 105 m2
Iedereen die met de trein komt ziet meteen deze Giant Poster

The Water Tower | 1600 m2
De Watertoren (48 meter hoog!) is het meest iconisch pand in Zandvoort