Domineer de
2023 Dutch Grand Prix

(14/8 – 27/8)

blowUP media biedt unieke locaties aan rondom het Formule 1 Circuit Zandvoort van 14 augustus t/m 27 augustus 2023. Maak een impactvol statement met de Giant Posters of de state-of-the-art 3D boxen tijdens hét sportevenement van het jaar waar we onze wereldkampioen verwelkomen.

04/04/2023

Dit jaar presenteert blowUP media weer twee impactvolle Giant Poster locaties middenin de drukte van de Dutch Grand Prix. Niet alleen dat, ook presenteren we een geheel nieuw, innovatief en state-of-the-art concept, de 3D Box. Op twee prominente plekken in de fan zone, waar alle toeschouwers lang zullen lopen naar het circuit toe, presenteren wij twee 3D boxen, ideaal voor anamorfische content, welke ook uitgebreidt kunnen worden tot activatie stages.

F1-reclame is enorm effectief voor merken die zich willen onderscheiden van de concurrentie. Zandvoort is dus de ultieme bestemming tijdens de Dutch Grand Prix om Nederlandse sportfanaten, consumenten met een hoog besteedbaar inkomen en zakelijke doelgroepen te bereiken.