Tilburg

Centrum

Totaal winkeloppervlak

79,000 m2

Bezoekers per jaar

10,400,000

Winkels

280+

Tilburg_Emma_Rituals

EMMA

65 m2

EMMA is gelegen in de vernieuwde Emmapassage, en is een voor Nederland uniek 90° LED-scherm. Onze digitale en speciaal gevormde landmark is de ultieme reclamemogelijkheid om voorbijgangers te boeien en het publiek te verbazen.

The Arcade

32 m2

In de overdekte Frederikstraatzijn 4 hoogwaardige schermen tegenover elkaar geplaatst (2×2). Gebruik deze schermen gecombineerd als één, elk als aparte displays of gelijktijdig. Via de Frederikstraat sluit de Emmapassage aan op de Heuvelstraat.

Heuvelstraat_Tilburg_Milka

Heuvelstraat

14 m2

Dit high-impact hoekscherm staat op de kruising van de Pieter Vreedestraat midden in het centrum van Tilburg en trekt de aandacht van vele voorbijgangers. Door de hoek in het scherm zijn er vele creatieve mogelijkheiden om het artwork extra op te laten vallen.

Enrich the visual experiences of visitors and residents of the city

warbb-x-blowup-art_tilburg_emma_iii

Beyond The Collective®

Naast commerciele mogelijkheden, adviseren en inspireren we met de creative hub blowUP LAB merken en mediabureaus hoe het maximale uit campagnes kan worden gehaald.
Daarnaast bieden we met blowUP art ons digitale platform aan verschillende ontwerpers aan die bekend zijn, net beginnen of nog een (kunst)opleiding volgen.

sign-in-background-02

blowUPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws vanuit blowUP media, ons actuele aanbod en inspiratie.