blowUP media is de expert op het gebied van premium buitenreclame, met Giant Posters, digitale LED schermen,
activaties, popUP experience stores en meer.

We Build Big Brands

Wij zijn een innovatief mediabedrijf in (Digital) Out of Home, onderdeel van Ströer. Met premium groot formaat LED advertising screens, Giant Posters en experiential marketingactivaties in de grootste steden van Nederland creëren we grensverlegende mogelijkheden voor merkcampagnes.

Het Digital Out of Home netwerk The Collective® van full motion digitale schermen, Giant Posters (steigerdoeken) variërend in grootte van 100 tot 2.500 m² en popUP experience stores voor extra beleving; blowUP media biedt adverteerders een premium netwerk op de drukste locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Tilburg.

Positieve impact hebben op de omgeving en betrokkenheid bij bewoners en bezoekers is een belangrijk streven voor ons.

tommy-hilfiger_amsterdam_stadhouderskade_2_26

Giant Posters

blowUP media heeft gigantische posters met enorme campagnes geleverd voor vele bekende wereldmerken. De Giant Poster is cruciaal voor elke merkopbouwcampagne en is wel drie keer groter dan een standaard billboard. Onze Giant posters bevinden zich altijd in het hart van grote steden op de drukste locaties.

gucci_utrecht_hoog-catherijne_neo_i

Digital Out of Home

The Collective® stelt adverteerders in staat om hun merk emotioneel te activeren met behulp van bewegende beelden. Deze digitale landmarks bevinden zich op drukke locaties in het centrum in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg en Eindhoven. Snel, flexibel, contextueel – met digitale buitenreclame stuur je relevante merkboodschappen op het juiste moment naar de juiste plaats.

h_m_utrecht_north-mile-stairs_33

Experience

Met specials maak je je grootformaat merkcampagne nog spectaculairder

Onze full wrap stickering van de trappen in Hoog Catharijne bijvoorbeeld. Een zeer geschikt platform voor intense merkbeleving. De trappen liggen aan de Noord en Zuid passage, waarbij de trappen in de Zuid passage uitkomen onder het South Mile scherm. Deze combinatie zorgt voor een unieke totaalbeleving en combineert de krachten van Digital Out of Home en real-life experience.

People don’t buy products,

they buy experiences.

sign-in-background-02

Creëer een account

Meld je aan en krijg toegang tot nog veel meer info en voordelen:

  • Download professionele campagnefoto’s
  • Bewaar je favoriete locaties
  • Download ratecards & locatiegegevens
  • Bekijk nog meer foto’s van alle locaties die zijn beschikbaar