blowUP media is de expert op het gebied van premium out of home buitenreclame, met Giant Posters,
digitale LED schermen, merkactivaties, en meer.

dior_rotterdam_the-one_v

Giant Posters

Giant Posters zijn toonaangevend voor blowUP media. In het hart van grote steden op de drukste locaties hebben al vele bekende merken met enorme campagnes de straten gedomineerd. De Giant Poster is met recht cruciaal voor elke melkopbouwcampange en is wel drie keer groter dan een standaard billboard. Ontdek op welke locaties onze Giant Posters toonaangevende campagnes tonen.

vodafone_utrecht_hoog-catharijne_neo_14-2

Digital Out of Home

The Collective® stelt adverteerders in staat om hun merk emotioneel te activeren met behulp van bewegende beelden. Deze digitale landmarks bevinden zich op drukke locaties in het centrum in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg en Eindhoven. Snel, flexibel, contextueel – met DOOH reclame toon je relevante merkboodschappen op het juiste moment naar de juiste plaats.

skyshowtime_utrecht_stairs-north-mile_hoog-catharijne_ii

Merkactivaties

Met specials maak je je grootformaat merkcampagne nog spectaculairder. Lever nog betere kwaliteit van contact met een speciaal voor jouw ontworpen OOH-campagne. Dit doen wij doormiddel van Stair Stories in Hoog Catharijne, activaties op locatie en placemaking op toonaangevende events en locaties.

We Build Big Brands

sign-in-background-02

Creëer een account

Meld je aan en krijg toegang tot nog veel meer info en voordelen:

  • Download professionele campagnefoto’s
  • Bewaar je favoriete locaties
  • Download ratecards & locatiegegevens
  • Bekijk nog meer foto’s van alle locaties die zijn beschikbaar