Adverteren in Out of Home

Benut de creatieve mogelijkheden, flexibiliteit en impact van dit krachtige medium optimaal. Kies ownership met Giant Posters en voor flexibiliteit and dynamische content met ons digitale netwerk
The Collective®.

blowUP media is de expert op het gebied van premium buitenreclame, met Giant Posters, digitale LED schermen,
popUP experience stores en meer.

We Build Big Brands

Wij zijn een innovatief mediabedrijf in (Digital) Out of Home en onderdeel van Ströer. Met premium groot formaat LED advertising screens, Giant Posters en experiential marketingactivaties in de grootste steden van Nederland creëren we innovatieve mogelijkheden voor merkcampagnes.

Het Digital Out of Home netwerk The Collective® van full motion digitale schermen, Giant Posters (steigerdoeken) variërend in grootte van 100 tot 2.500 m² en popUP experience stores voor extra beleving. blowUP media biedt adverteerders een premium netwerk binnen de drukste locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Tilburg.

Bij blowUP media streven we altijd naar positieve impact op de omgeving en betrokkenheid bij bewoners en bezoekers.

tommy-hilfiger_amsterdam_stadhouderskade_2_26

Giant Posters

blowUP media heeft gigantische posters met enorme campagnes geleverd voor vele bekende wereldmerken. De Giant Poster is cruciaal voor elke merkopbouwcampagne en is wel drie keer groter dan een standaard billboard. Onze gigantische posters bevinden zich altijd in het hart van grote steden op de drukste locaties.

ziggo_utrecht_hoog-catharijne_neo_14

Digital Out of Home

The Collective® stelt adverteerders in staat om hun merk emotioneel te activeren met behulp van bewegende beelden. Deze digitale landmarks bevinden zich op drukke locaties in het centrum in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg en Eindhoven. Snel, flexibel, contextueel – met digitale buitenreclame stuur je relevante merkboodschappen op het juiste moment naar de juiste plaats.

netflix_rotterdam_popup_14

Experience

Met specials maak je je grootformaat merkcampagne nog spectaculairder

Onze popUP experience store bijvoorbeeld. Een zeer geschikt platform voor intense merkbeleving. De popUP store ligt recht tegenover het Centraal Station, pal onder het LED scherm The Wow®. Deze combinatie zorgt voor een unieke totaalbeleving en combineert de krachten van Digital Out of Home en real-life experience.

People don’t buy products,

they buy experiences.

sign-in-background-02

Creëer een account

Meld je aan en krijg toegang tot nog veel meer info en voordelen:

  • Download professionele campagnefoto’s
  • Bewaar je favoriete locaties
  • Download ratecards & locatiegegevens
  • Bekijk nog meer foto’s van alle locaties die zijn beschikbaar