blowUP art

Het platform voor nieuwe en gevestigde kunstenaars, designers en creatieven

Positieve impact is belangrijk bij alles wat blowUP media doet. Daarom gebruiken we ons portfolio ook als platform voor maatschappelijke vraagstukken en kunst, een andere vorm van impact.
Met The Collective® bieden we ons digitale platform aan verschillende ontwerpers die bekend zijn, net beginnen of nog een (kunst)opleiding volgen.

 

(3D) Animatie, video of een creatieve visual met fotografie, graffiti of schetsen. Alles kan getoond worden op ons digitale netwerk. Krachtige beelden naar de mensen brengen is onze dagelijkse bezigheid – kunst brengen en teruggeven aan de mensen is een zaak die ons na aan het hart ligt.

your art. our art.

De Creatieven

klibansky_utrecht_hoog-catharijne_the-emerald_19

Klibansky

‘AstroBuddha’

josephklibansky.com   instagram   youtube

blowup-art_tilburg_heuvelstraat_05

Rutger van de Wiel

‘Breathe in … hold … breathe out’

 

Als creative director van IDS Animatie Studio, vindt Rutger het belangrijk dat men niet verdwaalt in de oneindige stroom van oppervlakkige content: “We zoeken altijd naar de verbinding tussen commercie en kunst. We creëren unieke, in het oog springende animaties, zo ook voor blowUP art, dat mensen een fijn momentje van stil staan laat beleven in hun drukke dag.”

ids.nu   instagram   linkedin   vimeo

blowUP art is een breed platform voor hedendaagse kunstenaars en ontwerpers. Een label van blowUP media dat meerwaarde biedt aan de openbare ruimte. Zowel visueel als inhoudelijk. Het creëert een interactie tussen publiek en kunst door visuele emotionele uitingen en door de lokale dialoog aan te gaan.

blowup-art_eindhoven_the-tower_02

Sjaak Kroes

 

Sjaak Kroes is een poëtische performancekunstenaar die als doel heeft mensen te verrijken met zijn filosofische en poëtische kijk op het leven. Hij schrijft gedichten die als cadeau kunnen worden ontvangen na een gesprek met gesprekspartners in de straten van de grote steden in Nederland. Hij tovert met woorden, betovert voorbijgangers met zijn kleine beelden van het (buiten)gewone.

sjaakkroes.nl   instagram   linkedin   facebook

blowup-art_amsterdam_the-capital_07

PostNew

‘Braille’

 

PostNew is een vooruitdenkende bureau voor design en animatie opgericht door visual director Damon van Drimmelen. De studio ontwikkelt krachtige digitale beelden door middel van een design-gedreven aanpak met veel aandacht voor detail.

Het kunstwerk ‘Braille’ is een visuele meditatie over vloeiende bewegingen gevonden in halve maan betta-vissen, afgewisseld met de textuur van het oppervlak van braillestippen – met als doel voorbijgaande kijkers te betoveren.

postnew.xyz   instagram   vimeo

“This world is but a canvas to our imagination.”

Henry David Thoreau

sign-in-background-02

your art. our art.

Interesse om jouw creatieve werk terug te zien op The Collective®, het meest indrukwekkende digitale Out of Home netwerk van Nederland? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!