blowUP art

Het platform voor nieuwe en gevestigde kunstenaars, designers en creatieven

Positieve impact is belangrijk bij alles wat blowUP media doet. Daarom gebruiken we ons portfolio ook als platform voor maatschappelijke vraagstukken en kunst, een andere vorm van impact.
Met The Collective® bieden we ons digitale platform aan verschillende ontwerpers die bekend zijn, net beginnen of nog een (kunst)opleiding volgen.

 

(3D) Animatie, video of een creatieve visual met fotografie, graffiti of schetsen. Alles kan getoond worden op ons digitale netwerk. Krachtige beelden naar de mensen brengen is onze dagelijkse bezigheid – kunst brengen en teruggeven aan de mensen is een zaak die ons na aan het hart ligt.

your art. our art.

blowUP art is een breed platform voor hedendaagse kunstenaars en ontwerpers. Een label van blowUP media dat meerwaarde biedt aan de openbare ruimte. Zowel visueel als inhoudelijk. Het creëert een interactie tussen publiek en kunst door visuele emotionele uitingen en door de lokale dialoog aan te gaan.

“This world is but a canvas to our imagination.”
Henry David Thoreau

blowup-art_utrecht_p5_05

your art. our art.

Interesse om jouw creatieve werk terug te zien op The Collective®, het meest indrukwekkende digitale Out of Home netwerk van Nederland? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!