2023 Dutch Grand Prix

14/08 – 27/08

Dagelijkse bezoekers

100.000

Unieke positionering

Fan zone DGP

Totale oppervlakte

1.602 m2

The Entrance

993 m2

Een betere plek om je merk te promoten tijdens de Formulie 1 is er niet. Deze Giant Poster bevindt zich aan het NH Hotel, recht tegenover de hoofdingang van Circuit Zandvoort. Iedereen die naar de DGP gaat, ziet de BlowUP. De locatie ligt langs één van de belangrijkste aanlooproutes vanaf het station in Zandvoort.

The Gateway

260 m2

Het Stationsplein in Zandvoort zal een drukbezochte plek zijn tijdens de F1 DGP 2023. Daarom zal iedereen die met de trein komt en uitstapt meteen deze impactvolle Gateway BlowUPs zien. De looproute gaat tussen de twee BlowUPs door, richting de boulevard van Zandvoort waar voorafgaand aan en tijdens de Grand Prix een heus F1-dorp zal ontstaan.

3D box

44 m2

Middenin de Fan Zone zullen zich twee 3D boxen bevinden, ideaal voor anamorfische content, op prominente plekken. Direct langs de looproute naar het circuit kunnen bezoekers niet om de impactvolle boxen heen en maak je gegarandeerd blijvende impressies. Daarnaast kan de box uitgebreid worden met een activatie om de campagne nog beter over te brengen.

Digital  Towers

7 m2

Op de route van en naar het circuit worden vijftien Digital Towers geplaatst waar alle toeschouwers langskomen. Deze vrijstaande Digital Towers zullen jouw boodschap op een zeer aantrekkelijke en impactvolle manier overbrengen. Alle Digital Towers worden twee weken voor het evenement geplaatst, wat het de uitgelegen kans maakt om tijdens alle activiteiten van de F1 zichtbaar te zijn.

The TrackSide

156 m2

Op een steenworp afstand en zichtbaar van de hoofdingang van het circuit bevindt zich deze indrukwekkende Giant Poster. The TrackSide ligt op één van de belangrijkste routes van en naar het circuit. Voorafgaand aan en tijdens de DGP is de locatie niet te missen voor de vele bezoekers van Zandvoort en het circuit.

Domineer de
Formule 1 Dutch Grand Prix