blowUP art

Making art visible

Positieve impact is belangrijk bij alles wat blowUP media doet. Daarom gebruiken we ons portfolio ook als platform voor maatschappelijke vraagstukken en kunst, een andere vorm van impact. Met impactvolle exposities maken we exclusieve kunst gratis toegankelijk. Met The Collective® bieden we ons digitale platform aan verschillende ontwerpers aan die bekend zijn, net beginnen of nog een (kunst)opleiding volgen.

(3D) Animatie, video of een creatieve visual met fotografie, graffiti of schetsen. Alles kan getoond worden op ons digitale netwerk.

Krachtige beelden naar de mensen brengen is onze dagelijkse bezigheid – kunst brengen en teruggeven aan de mensen is een zaak die ons na aan het hart ligt.

Making art visible

Artists x blowUP art

warbb-x-blowup-art_tilburg_emma_iii

warbb.
Robbin Snijders, beter bekend als Warbb., is een succesvolle kunstenaar uit Nederland met een achtergrond in grafisch en motion design. Hij begon met het ontwerpen van flyers voor clubs en festivals over de hele wereld en creëerde samen met zijn branding agency designs voor evenementen, bedrijven en grote merken. Maar in maart 2021 besloot hij zich volledig te richten op zijn artistieke talent en brak hij door als kunstenaar.

Robbin’s moderne, kleurrijke digitale 3D-kunst met een vleugje escapisme en fantasie spreekt tot de harten en geesten van veel mensen over de hele wereld. Zijn werk is tentoongesteld in galeries en exposities over de hele wereld, van New York tot Sydney. Warbb. is een naam die synoniem is komen te staan voor inspiratie en creativiteit. Robbin blijft zichzelf en zijn kunst ontwikkelen, waardoor hij zichzelf steeds opnieuw uitvindt en zijn publiek blijft verrassen.

warbb.com   instagram   twitter

marcel-van-luit_blowup-art_press_ii

Marcel van Luit

Marcel van Luit, bekend door zijn herkenbare surrealistische en dromerige kunstwerken, is een Nederlandse kunstenaar met wereldwijd succes. Van Luit speelt met kleur, donker en licht en een hoop verbeeldingskracht om bijzondere nieuwe werelden te creëren. Zijn werk wordt getoond in prestigieuze art galleries over de hele wereld van Parijs tot Los Angeles, Mexico City, Shanghai en op Art Basel Miami bijvoorbeeld. Ook maakt Marcel persoonlijke kunstwerken voor klanten als Lionel Richie, Post Malone en Paris Hilton. Hij gebruikt zijn werk om levenslessen over te brengen aan zijn twee zoontjes. Zijn boodschappen gaan meestal over hoop, vertrouwen en liefde. Hij brengt niet alleen mens en dier samen met zijn kunst, ook staat de verbinding tussen verleden, heden en toekomst centraal in zijn werken. Hij creëert werelden waar hij soms zelf naar zou willen ontsnappen tijdens de moeilijke momenten in het leven.

marcelvanluit.com   instagram   twitter

blowup-art_ids_utrecht_hoog-catharijne_the-emerald_04

IDS
Pinball Unlimited

IDS Animation Studio is een creatieve studio gericht op illustratie, animatie en virtual reality. Ze tonen creativiteit op de schermen via het idee en design van de Pinball Unlimited: een digitale flipperkast die zo ontworpen is dat het in tijd oneindig te herhalen is. Een visueel concept dat niet op 1 formaat scherm werkt, maar op alle uiteenlopende formaten.

ids.nu   instagram   linkedin   vimeo

klibansky_utrecht_-hoog-catherijne-the-emerald_03

Klibansky

AstroBuddha | Dance Bear

josephklibansky.com   instagram   youtube

blowup-art_tilburg_heuvelstraat_05

Rutger van de Wiel
Breathe in … hold … breathe out

Als creative director van IDS Animatie Studio, vindt Rutger het belangrijk dat men niet verdwaalt in de oneindige stroom van oppervlakkige content: “We zoeken altijd naar de verbinding tussen commercie en kunst. We creëren unieke, in het oog springende animaties, zo ook voor blowUP ART, dat mensen een fijn momentje van stil staan laat beleven in hun drukke dag.”

ids.nu   instagram   linkedin   vimeo

blowUP art is een breed platform voor hedendaagse kunstenaars en ontwerpers. Een label van blowUP media dat meerwaarde biedt aan de openbare ruimte. Zowel visueel als inhoudelijk. Het creëert een interactie tussen publiek en kunst door visuele emotionele uitingen en door de lokale dialoog aan te gaan.

blowup-art_eindhoven_the-tower_02

Sjaak Kroes

Sjaak Kroes is een poëtische performancekunstenaar die als doel heeft mensen te verrijken met zijn filosofische en poëtische kijk op het leven. Hij schrijft gedichten die als cadeau kunnen worden ontvangen na een gesprek met gesprekspartners in de straten van de grote steden in Nederland. Hij tovert met woorden, betovert voorbijgangers met zijn kleine beelden van het (buiten)gewone.

sjaakkroes.nl   instagram   linkedin   facebook

blowup-art_amsterdam_the-capital_07

PostNew
Braille

PostNew is een vooruitdenkende bureau voor design en animatie opgericht door visual director Damon van Drimmelen. De studio ontwikkelt krachtige digitale beelden door middel van een design-gedreven aanpak met veel aandacht voor detail.

Het kunstwerk ‘Braille’ is een visuele meditatie over vloeiende bewegingen gevonden in halve maan betta-vissen, afgewisseld met de textuur van het oppervlak van braillestippen – met als doel voorbijgaande kijkers te betoveren.

postnew.xyz   instagram   vimeo

“This world is but a canvas to our imagination.”

Henry David Thoreau

sign-in-background-02

your art. our art.

Interesse om jouw creatieve werk terug te zien op The Collective®, het meest indrukwekkende digitale Out of Home netwerk van Nederland? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!