HKU x blowUP art

blowUP art lanceert samenwerking met Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

27 oktober 2023

Krachtige beelden naar mensen brengen is ons dagelijks werk – kunst brengen en teruggeven aan mensen is een zaak die ons na aan het hart ligt. Om nieuwe en opkomende kunstenaars een podium te bieden is blowUP media een nieuwe samenwerking aangegaan met de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en blowUP art. Ter ere van deze nieuwe samenwerking heeft blowUP media blowUP art uitgebreid, buiten de digitale openlucht galerie op The Collective®, met twee geprinte kunstwerken op Giant Posters, geprint op ECHO®, in Utrecht. Twee afgestudeerde studentes van Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Nathalie van der Straten – Folkersma, afgestudeerd in 2020, en Linde van der Burgh, afgestudeerd in 2022, hebben kunst gemaakt met een duurzaamheidsthema, gericht op wat ons leven geeft en wat de schoonheid daarvan is.

In de komende maanden zal blowUP media de kunstgalerie ook uitbreiden met digitale kunst op schermen in shopping mall Hoog Catharijne, Utrecht, zodat meer nieuwe en opkomende kunstenaars een podium krijgen in een van de drukste steden van Nederland.