Maximizing our positive impact

just-diggit_utrecht_hoog-catharijne_neo_i

Wat houdt het in?

In samenwerking met natureOffice en Justdiggit hebben we een nieuwe compensatieregeling gecreëerd om de CO2 uitstoot van campagnes te compenseren. Naast de compensatie van de media-campagnes, leveren wij op jaarlijkse basis een financiële bijdrage aan een lokaal vergroeningsproject, genaamd een Plusproject, in Tanzania. Door middel van deze projecten nemen we een belangrijke stap in het maximaliseren van onze positieve impact en het verder investeren in de vergroeningsprojecten van Justdiggit. Daarnaast gaan we met deze stap verder in het supporten van Justdiggit’s missie, het restoreren van natuur, water en voedselzekerheid en het reduceren van CO2 uitstoot. We nodigen hiermee al onze klanten uit om deel te nemen aan deze missie.

Hoe werkt het?

Vanaf heden zullen alle campagnes, digitaal en classic, zonder additionele kosten voor de klant gecompenseerd worden. Daarnaast worden er officiële certificaten van natureOffice gegenereerd voor elke geboekte campagne, als bewijs van CO2 compensatie voor de klant.

Het certificaat bevestigt de totale uitstoot die is  gecompenseerd en bevat een online-ID welke gecontroleerd en gevolgd kan worden. Via het online-ID krijg je op een gemakkelijke manier inzicht in de compensatie. Ook kan het toegewezen project van Justdiggit gevolgd worden via natureOffice.

De compensaties van de campagnes en certificaten kunnen worden gebruikt als onderdeel van eigen duurzaamheidsprojecten van merken en klanten.

test-certificaatnl

just-diggit_den-haag_spuimarkt_containerwithimage

Wat is de impact?

Door middel van de CO2 compensatie welke volledig wordt geïnvesteerd in de projecten van Justdiggit, dragen we met z’n allen bij aan de vergroening van de aarde, het herstellen van natuur en water en uiteindelijk zelfs de voedselvoorzieningen in Tanzania. Voor elke vierkante meter advertising vergroenen we samen vierkante meters grond in Tanzania.
Jusdiggit heeft tot nu toe al bijna 14 miljoen bomen teruggebracht en meer dan 380.000 hectare grond hersteld, dat zijn 524.857 voetbalvelden! Neem eens een kijkje op de website van Justdiggit om te zien hoeveel er al vergroend is.

Wij hechten een grote waarde aan positive impact en geloven dat we op deze manier een extra steentje bijdragen, samen met onze klanten.