Duurzaamheid

Met Giant Posters en DOOH schermen hebben wij niet alleen een grote impact op jouw doelgroep, maar ook op de maatschappij. Daarom vinden wij het belangrijk om ons in te zetten voor een maximale positieve impact, door onze business te gebruiken als een force for good.

Geprint op ECHO®

Onze Giant Posters worden geprint op ECHO® – 100% recyclebaar materiaal. Volledig vrij van PVC en gemaakt van 100% gerecyclde PET flessen.

We kunnen het ECHO®-materiaal van jouw Giant Poster omzetten in diverse merkproducten zoals tassen en hangmatten. De ultieme duurzame giveaway voor een sterke merkactivatie!

En een goede aansluiting op de recyling- & upcyclingtrend, passend bij de duurzaamheidsambitie van een merk of bedrijf.

oatly_grey-with-image_910x1080

echo_infographic_green-02

Wist je dat blowUP media in de Benelux sinds de start met ECHO®-materiaal (sinds september 2016) tot nu maar liefst 70 ton aan PET flessen in Giant Posters heeft verwerkt? En er is al meer dan 93 ton PVC bespaard!

Alle Giant Posters worden na afloop van campagnes ingezameld, en ook het afval tijdens het productieproces wordt verzameld. Er wordt alleen inkt op waterbasis met het ÖKOTEX- milieulabel gebruikt. Daar zijn wij natuurlijk best een beetje trots op!

the-pure_utrecht_oudegracht-119_ii

The Pure

De Giant Posters van blowUP media kunnen voorzien worden van The Pure, een luchtzuiverende coating die de luchtkwaliteit in grote steden verbetert. Deze transparante laag van actief titaniumdioxide die op het PVC-vrije reclamedoek wordt aangebracht, breekt schadelijke stoffen zoals stikstofoxiden uit uitlaatgassen af.
The Pure geeft het reclamedoek onder daglicht unieke eigenschappen.

Deze coating is niet giftig en onschadelijk voor mens en milieu. Door middel van fotokatalyse bevrijdt de coating de lucht van vervuilende en schadelijke stoffen zoals stikstofoxiden en fijnstof, voor een schonere wereld en een nog krachtiger effect van de advertentiecampagne.

Partnership met Justdiggit

blowUP media is sinds 2014 trotse partner van Justdiggit, een non-profit organisatie die op missie is om Afrika te vergroenen en zo de aarde weer af te koelen.

Samen kunnen we een positief effect hebben op het klimaat

Wij steunen natuurrestoratieorganisatie Justdiggit pro Bono door hun campagnes te tonen op al onze digitale schermen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met een enorm bereik van 337,2 miljoen contacten per jaar,  zorgen we voor maximale bekendheid voor de missie van Justdiggit.

Daarnaast compenseren we alle uitstoot van de campagnes op onze schermen en Giant Posters met een investering in de vergroeningsprojecten van Justdiggit in Tanzania. Dit doen we samen met al onze klanten. Als blowUP media doneren we daarbij jaarlijks een financiële bijdrage aan lokale projecten in Afrika. Lees hier meer daarover!

Het is wel degelijk mogelijk om de planeet weer te vergroenen en af ​​te laten koelen, en wij leveren daar graag een positieve bijdrage aan.

justdiggit_grey-with-image_910x1080