Utrecht

Hoog Catharijne

Totaal winkeloppervlak

85.703 m2

Bezoekers per jaar

30,000,000

Winkels

140+

NEO

193 m2

Het grootste transparante LED scherm van West-Europa. De hoge mate van transparantie, het state-of-the-art design, en de mogelijkheid voor 3D & holografische creatives maken een enorme impact in merkcampagnes mogelijk.

The Emerald

58 m2

Een uniek gevormde eyecatcher van bijna 60m2 is geplaatst op het prachtig geschubde golvende dak in het Stijlkamergebied van Hoog Catharijne. Door de vier zijdes is het een ideaal object voor multiproductreclame en 3D uitingen.

Pillars

10 m2 each

In de hal van de hoofdingang zorgen zes uniek ontworpen 360° schermen met sfeervol effect voor onbeperkte creativiteit. Ze verwelkomen je direct richting de Noord- of Zuidpassage van winkelcentrum Hoog Catharijne.

North Mile

36 m2

Het scherm bevindt zich in de Noord Passage en is 24 uur per dag bereikbaar. Deze wandelroute vormt een verbinding tussen het Centraal Station en de binnenstad van Utrecht en is volledig gevuld met winkels.

South Mile

36 m2

South Mile is te zien in een high-traffic zone die direct uitkomt op het bekende Vredenburgplein. Het is de tweede grote verbindingsstraat die loopt tussen het Centraal Station en de binnenstad, waardoor het scherm bij velen in het oog springt.

Car Park P5

33 m2

Car Park P5 domineert de ingang van de grootste parkeergarage in de binnenstad en ligt direct onder winkelcentrum. Een door velen gebruikte parkeergarage, wat het een high-traffic loatie maakt.

Clarenburg

15 m2

Perfecte locatie om de Utrechters te bereiken. De ingang waar dit scherm zich bevindt, wordt vooral gebruikt door Utrechters die van het winkelcentrum naar de bekende Steenweg gaan, één van de drukste winkelstraten in het centrum.

Gildenkwartier

6 m2

Gelegen naast de roltrap die direct naar het winkelgebied leidt, loop je direct op dit scherm af. Het scherm hangt tegenover de grootste fietsenstalling ter wereld, waar 12.500 fietsen gestald kunnen worden.

A unique experience
under one roof

Beyond The Collective®

Naast commerciele mogelijkheden, adviseren en inspireren we met de creative afdeling HUB merken en mediabureaus hoe het maximale uit campagnes kan worden gehaald.

Daarnaast bieden we met blowUP art ons digitale platform aan verschillende ontwerpers aan die bekend zijn, net beginnen of nog een (kunst)opleiding volgen.

glenfiddich_utrecht_the-emerald-hoog-catherijne_ii
sign-in-background-02

blowUPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws vanuit blowUP media, ons actuele aanbod en inspiratie.