Verhoog uw vastgoedrendement

Genereer inkomsten door impactvolle reclame

blowUP media biedt eigenaren van onroerende zaken de mogelijkheid om op tijdelijke of permanente basis additionele inkomsten te genereren door het plaatsen van impactvolle reclame aan of in gebouwen.

Dit zijn reclamedoeken (blowUP’s) en LED-schermen (Super Motions) van groot en indrukwekkend formaat.

Wij voegen waarde toe
aan uw object

blowUPs

Plaatsing van blowUP’s (reclamedoeken) gebeurt rechtstreeks aan een gevel of aan een bouwsteiger. Indien bij onderhoudswerkzaamheden aan de gevel(s) van een gebouw steigers nodig zijn, kan het gaasdoek – dat normaal gesproken gebruikt wordt en er vaak rommelig uitziet – vervangen worden door een reclamedragend en duurzaam steigerdoek. Het materiaal ECHO® dat blowUP media gebruikt is PVC-vrij en is 100% van PET flessen gemaakt.

Met blowUPs  worden periodieke renovaties gestimuleerd, worden vastgoedeigenaren geholpen met de financiering van noodzakelijk onderhoud en worden lelijke bouwsteigers onttrokken aan het oog.

triodos_utrecht_potterstraat-2_15

Super Motions

Plaatsing van Super Motions (digitale advertentiedisplays) gebeurt aan of achter de gevel. Het plaatsingstraject start altijd eerst met een vrijblijvend advies over de mogelijkheden tot displayrealisatie en -exploitatie van uw locatie. Bij een positieve eerste uitkomst over de mogelijkheden van displays – inclusief vergunningen en lichtadviezen – investeert blowUP media in de technologie, waarbij sterk gelet wordt op betrouwbaarheid, de Total Costs of Ownership (TCO) en de meest duurzame keuze.

Doordat wij investeren in de technologie kunt u er van uit gaan dat wij streven wij naar een optimaal rendement en langdurige samenwerking.

mcdonalds_eindhoven_the-tower_07
kopie-gevelsteigerdoek-foto2_hotel-the-grand_adam

blowUP media Style

blowUP media Style biedt vastgoedeigenaren, huurders en projectontwikkelaars een eenvoudige en efficiënte manier om tijdens bouwprojecten of renovaties te communiceren over het project, de leefomgeving te verbeteren en tegelijkertijd de veiligheid te verhogen.

blowUP media Style omhult gebouwen met geveldoeken die exacte replica’s tonen van de verbouwing of nieuwbouw, óf die commerciële of informatieve boodschappen brengen. Dat doen we met dezelfde professionals en technologie die we hanteren voor onze Giant Posters.

polestar_rotterdam_the-one_13

Verhoog ook uw vastgoedrendement

Als uw eigendom zich op een drukke locatie bevindt, kan het geschikt zijn als (tijdelijke) advertentiedrager voor grootformaat reclame. blowUP media helpt eigenaren van particulier onroerend goed, vastgoedontwikkelaars, shopping center specialisten, bouwbedrijven en restauratoren met het genereren van extra inkomsten.

Wij onderzoeken met plezier of uw locatie geschikt is voor de inzet als reclamedrager. Ons Developmentteam neemt contact met u op om de mogelijkheden voor uw locatie – vrijblijvend en geheel kosteloos – te bespreken.