Premium Plus digitale netwerk
The Collective® in één oogopslag

Het Premium Plus digitale netwerk The Collective® in één oogopslag

Amsterdam, 14-02-2023

The Collective® is het meest impactvolle digitale Out of Home netwerk van Nederland. Premium Plus digitale schermen op markante locaties in de drukste steden, met state-of-the-art designs, hardware van de hoogste kwaliteit en innovatieve contentmogelijkheden. Samen met contentbureau Yune hebben wij afgelopen jaar The Collective® in beeld gebracht. De video laat de fantastische locaties, kwaliteiten en mogelijkheden van het digitale netwerk zien en daagt merken uit om hier ook deel van uit te maken.

Naast reclame is The Collective® het ideale medium om bij te dragen aan positieve impact met blowUP kunst en maatschappelijk belangrijke boodschappen. Met blowUP art zetten we The Collective® in als outdoor digital art-gallery en maken we het straatbeeld mooier. Daarnaast tonen we in de mix van commerciële content maatschappelijk relevante en lokale content, om onze positieve impact te maken in de drukste steden van Nederland.

Wij nodigen je uit om The Collective® te ervaren.