The Collective®
DOOH netwerk

Amsterdam | Rotterdam | Utrecht | Tilburg | Eindhoven

The Collective® is het digital Out of Home netwerk in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Tilburg. Premium Plus advertising screens op landmarklocaties in de grootste steden van Nederland.

Positieve impact

Positieve impact is belangrijk in alles wat blowUP media doet. Daarom zetten wij ons portfolio ook in als podium voor maatschappelijke kwesties en kunst, een andere vorm van impact. blowUP media biedt de mogelijkheid om The Collective® te gebruiken voor meer dan alleen ‘paid advertising’. Zo biedt blowUP art gevestigde én beginnende kunstenaars en designers een platform om werk te tonen. En is er een langdurig partnership met non-profitorganisatie Justdiggit.

blowup-art-x-marcel-van-luit_amsterdam_the-capital_i
Marcel van Luit

blowUP LAB

De creative hub blowUP LAB adviseert en inspireert merken en mediabureaus hoe (D)OOH-campagnes maximale aandacht en betrokkenheid van consumenten kunnen krijgen. Merken en bureaus zijn uitgenodigd om samen te bouwen aan creatieve en innovatieve Out of Home campagnes.

Neem contact op met blowUP LAB als je hulp, inspiratie of gewoon een snel antwoord op je artworkvraag nodig hebt.

dior_utrecht_hoog-catharijne-pillars-north-mile_02

3D creative service

blowUP LAB kan je helpen en begeleiden bij het creëren van innovatieve mogelijkheden voor 3D campagnes.

De 3D templates van blowUP media helpen je bij het opmaken van een 3D creatie, de illusie van 3D-diepte wordt gecreëerd op platte of hoekschermen. Dit zorgt voor entertainment met 3D-effecten met het blote oog zonder dat er een speciale bril of andere technologie nodig is.

3d_tilburg_emma_i-2

t-mobile_amsterdam_the-capital_04

Vind impactvolle Digital OOH locaties