Digital Out of Home 

The Collective®

Premium DOOH netwerk

The Collective® is het meest premium Digital Out of Home netwerk van Nederland, in de drukste steden van het land. De full-motion grootformaat LED DOOH schermen op landmark locaties bieden adverteerders een ultiem digitaal out of home canvas om een gegarandeerd groots publiek te bereiken. Ons digitale Out of Home netwerk, The Collective®, is flexibel in te zetten en biedt de mogelijkheid tot meerdere digitale specials zoals 3D content, holografische content en anamorfische content.

DOOH is een van de meest impactvolle media en wordt gezien als het meest innovatieve advertentie format onder consumenten. Met onze 20 high-impact schermen kan jouw campagne of boodschap miljoenen mensen bereiken. Ontdek onze digitale out of home locaties in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Tilburg & Eindhoven.

Onze locaties

Amsterdam

Op het iconische Rembrandtplein in Amsterdam heeft blowUP media twee full-motion digital out of home schermen.

Utrecht

Dertien premium plus DOOH schermen ontgaan de bezoekers van Hoog Catharijne in Utrecht niet, met 30 miljoen bezoekers per jaar een van de drukste hubs.

Rotterdam

Op het stationsplein, in shopping centrum Alexandrium en in de Markthal zijn er unieke DOOH mogelijkheden met gegarandeerde impact.

Tilburg

In de Emmapassage van Tilburg zijn er twee impactvolle digital out of home locaties, EMMA en
The Arcade, waar adverteerders velen bezoekers bereiken.

Eindhoven

Recht tegenover het centraal station staat The Tower®. Onmisbaar door de meekleurende LED strips en het immense 111 vierkante meter full-motion DOOH scherm.

Positieve impact met DOOH

blowUP media is marktleider in Premium Plus binnenstedelijke Digital Out of Home. Niet alleen hebben we in Nederland DOOH mogelijkheden, ook in België, Duitsland en Engeland is blowUP media aanwezig met verschillende schermen. De meest recente toevoeging in ons Digital Out of Home netwerk zijn locaties omringd met een verticale tuin.

De verticale tuinen brengen meer groen naar de straat of een shopping centrum en stimuleren de biodiversiteit. Daarnaast zijn dergelijke DOOH locaties uniek in het media landschap, wat ook een andere beleving stimuleert bij voorbijgangers. Lees hier meer over de verticale tuinen.

blowup-art-x-marcel-van-luit_utrecht_hoog-catharijne_the-emerald_i

Beyond The Collective®

Lees meer over de positieve impact die ons premium DOOH netwerk maakt met blowUP art en hoe HUB jou kan assisteren in creativiteit en innovatie in OOH.