The Collective®

glenfiddich_utrecht_the-emerald_ii

Premium digital out of home

The Collective® is het meest premium digital out of home netwerk van Nederland, in de drukste steden van het land. De full-motion grootformaat LED DOOH schermen op landmark locaties bieden adverteerders een ultiem digitaal out of home canvas om een gegarandeerd groots publiek te bereiken. Het netwerk van The Collective® is flexibel in te zetten en biedt de mogelijkheid tot meerdere digitale specials zoals 3D content, holografische content en anamorfische content.

Ontdek onze digitale out of home locaties in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Tilburg & Eindhoven.

Ons netwerk

Amsterdam

Met de twee full-motion schermen The Capital en Double Digital domineert
blowUP media het iconische Rembrandtplein.

Utrecht

Dertien premium plus schermen ontgaan de bezoekers van Hoog Catharijne in Utrecht niet, met 30 miljoen bezoekers per jaar een van de drukste hubs.

Rotterdam

blowUP media biedt op het stationsplein en in de Markthal unieke digitale out of home mogelijkheden met gegarandeerde impact.

Tilburg

In de Emmapassage van Tilburg zijn er twee impactvolle locaties, EMMA en
The Arcade, waar adverteerders velen bezoekers bereiken.

Eindhoven

Recht tegenover het centraal station staat The Tower®. Onmisbaar door de meekleurende LED strips en het immense 111 vierkante meter full-motion scherm.

blowup-art-x-marcel-van-luit_amsterdam_the-capital_vii-2

Beyond The Collective®

Lees meer over de positieve impact die The Collective® ook maakt, naast alle campagnes, met blowUP art en hoe blowUP HUB jou kan assisteren in creativiteit en innovatie in (digital) Out of Home.

sign-in-background-02

Vind impactvolle digitale out of home locaties