Rotterdam

Stationsplein | Markthal | Alexandrium

Unieke positionering
Station | Markthal | Alexandrium

Totaal passanten per jaar
61,371,000

Winkels en horeca
150+

The Wow®

137 m2

Met de ligging recht tegenover een van de drukste openbaar vervoer hubs, is het met recht echt een iconische landmark en de enige in zijn soort. Zichtbaarheid op grote schaal en een state-of-the-art technologie in een drukke en hippe urban omgeving.

Markthal

30 m2

In de Rotterdamse Markthal vindt je 2 verschillende LED-schermen; de Freestander en de LED Banner. Beide schermen vallen op door de grootte, zichtbaarheid en gelegen locatie binnen de markthal.

ALEX

21 m2

In het grootste shopping centrum van Rotterdam, Alexandrium, vind je een uniek LED scherm met drie schermen. Het scherm is van alle kanten goed zichtbaar en hangt op een prominente plek in het shopping centrum. Niet te missen voor bezoekers dus.

The Green® | Alexandrium

18 m2

Dit hoekscherm in Alexandrium is het eerste scherm van Nederland omgeven met een verticale tuin. Het scherm is ideaal voor 3D & anamorfische content en biedt de mogelijkheid om de campagne uit te breiden met een activatie voor het scherm.

Be visible in

an international city

Beyond The Collective®

Naast commerciele mogelijkheden, adviseren en inspireren we met onze creatieve afdeling HUB merken en mediabureaus hoe het maximale uit campagnes kan worden gehaald.
Daarnaast bieden we met blowUP art ons digitale platform aan verschillende ontwerpers aan die bekend zijn, net beginnen of nog een (kunst)opleiding volgen.

sibumski-x-blowup-art_rotterdam_alex_v

sign-in-background-02

blowUPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws vanuit blowUP media, ons actuele aanbod en inspiratie.