blowUP LAB

Haal samen met ons het maximale uit jouw (D)OOH campagne

Our aim is to create new ways in which people experience our media, not just how they see it.

Met The Collective® – het netwerk van Premium Plus schermen creëren we innovatieve mogelijkheden voor magische campagnes en gaan we op nieuwe manieren verbinding aan met doelgroepen. Binnen Digital Out-of-Home is het tijd voor slimmere en creatievere merkboodschappen, en met The Collective® kunnen merken de creatieve mogelijkheden, flexibiliteit en impact van dit krachtige medium optimaal benutten.

De creative hub blowUP LAB adviseert en inspireert merken en mediabureaus hoe (D)OOH-campagnes maximale aandacht en betrokkenheid van consumenten kunnen krijgen. blowUP media werkt met lokale en internationale partners samen om immersive, anamorphic en 3D-content te creëren. Merken en bureaus zijn uitgenodigd om samen te bouwen aan creatieve en innovatieve (Digital) Out of Home campagnes.

3D creative service

blowUP LAB kan je helpen en begeleiden bij het creëren van innovatieve mogelijkheden voor 3D campagnes.

De 3D templates van blowUP media helpen je bij het opmaken van een 3D creatie, de illusie van 3D-diepte wordt gecreëerd op platte of hoekschermen. Dit zorgt voor entertainment met 3D-effecten met het blote oog zonder dat er een speciale bril of andere technologie nodig is.

3d_eindhoven_the-tower_i-3

EMMA

 

Ons uniek gevormde landmark scherm EMMA creëert de mogelijkheid voor naked-eye 3D en anamorfische content om voorbijgangers aan te spreken en het publiek te verbazen. Het frontale scherm loopt in een 90° hoek door naar het plafond scherm, wat uniek is in Nederland.

Kies voor een visueel verbluffende 3D-contentervaring.

Een geforceerd perspectief kan de illusie van diepte creëren door een verdwijnpunt aan te brengen. Het idee van een virtueel ‘frame’ binnen de displays laat zich dan tonen. De schermen komen samen in een natuurlijke 3D-omgeving.

tekeningen_scherm-met-mensen-02

Pillars

 

In de hal van de hoofdentree zorgen zes uniek vormgegeven 360° LED schermen met ambient effect voor grenzeloze creativiteit.

De LED-rings aan de boven- en onderkant versterken de content op het hoofdscherm, waarbij een (basis)kleur van het artwork een sfeereffect creëert.

360° content

De rechter- en linkerzijde van het scherm sluiten naadloos op elkaar aan, om het optimale 360 graden effect te bereiken.

 

 

website_pillars-drawing_seam-2

Zichtlijnen

De zichtlijnen zijn gebaseerd op de looproute van bezoekers, hetzij vanaf Utrecht Centraal Station of Utrecht Centrum.

website_pillars-drawing_sight-02

Unlimited Creativity

sign-in-background-02

Let us inspire you

Advies nodig voor één van onze special-shaped LED schermen? Of gewoon een korte vraag over artwork? Laat het ons weten. We helpen je graag verder om het maximale uit je campagne te halen.