Giant Posters

Out of Home – Steigerdoekreclame

Build a brand that people love

Giant Posters – ook wel steigerdoekreclame genoemd binnen Out of Home – zorgen voor ownership met hun spectaculaire formaat en unieke emotionele effect. Ze zijn de absolute blikvanger in de grootste steden van Nederland en onderscheiden zich van alle andere media.

Giant Posters zijn het perfecte canvas voor merkboodschappen en het ultieme medium voor brand building op lange termijn en emotionele merkbetrokkenheid. Daarnaast biedt deze vorm van Out of Home de kans om campagnes te verreiken met specials en 3D objecten.

albert-heijn-avond_utrecht_voorstraat_04-2

Positieve impact met Giant Posters

Giant Posters dragen bij aan tijdelijke renovatiesponsoring in steden. Met steigerdoekreclame worden periodieke renovaties gestimuleerd, worden vastgoedeigenaren geholpen met de financiering van noodzakelijk onderhoud en worden lelijke bouwsteigers onttrokken aan het oog. Daarnaast worden alle Out of Home campagnes sinds 2014 geprint op ECHO®, het duurzame steigerdoek volledig gemaakt van gerecyclede PET flessen en 100%-PVC vrij.

Return on emotion

Out of Home campagnes hebben een meetbaar effect op zowel het merkimago als de koopintentie. Grotere formaten hebben een aanzienlijk sterker effect. De enorme omvang, eigendom van een fysieke locatie en lange zichtlijnen zorgen voor langere kijktijden van voorbijgangers.

Giant Posters zijn extreem zichtbaar en zorg voor een emotionele connectie met consumenten. Groot formaat is pure emotie, A-merkperceptie en merkdominantie. Steigerdoekreclame zorgen voor een hoge actieve merkbekendheid en heeft een positief effect op de marktwaarde en op merkoverweging.

netflix_utrecht_oudegracht-107-109_ix

Vind impactvolle locaties

sign-in-background-02

Creëer een account

Meld je aan en krijg toegang tot nog veel meer info en voordelen:

  • Download professionele campagnefoto’s
  • Bewaar je favoriete locaties
  • Download ratecards & locatiegegevens
  • Bekijk nog meer foto’s van alle locaties die zijn beschikbaar