Tilburg

blowUP media eerste in Nederland met gigantische 3D content experience

blowUP media eerste in Nederland met gigantische 3D content experience


blowUP media heeft in Nederland een primeur op het gebied van ‘immersive content’. In aanloop naar de vernieuwde Emmapassage in Tilburg is voor het eerst een unieke 3D digital Out of Home ervaring te beleven. Een enorme 3D haai zwemt rond in de binnenstad en verrast het publiek. EMMA is een voor Nederland uniek 90° LED-scherm van ruim 65m². Door de bijzondere vorm van deze digitale landmark lopen consumenten letterlijk onder het scherm door, wat een spectaculaire visuele ervaring biedt aan bezoekers en bewoners van de stad. Rutger van de Wiel, de Tilburgse Creative Director van IDS Animation Studio heeft een naked-eye 3D-animatietechniek gebruikt om een optische illusie te creëren.

blowUP media gaat vaker met immersive, anamorphic en 3D-content werken. De creative hub blowUP LAB adviseert en inspireert merken en mediabureaus hoe (D)OOH-campagnes maximale aandacht en betrokkenheid van consumenten kunnen krijgen. Merken en bureaus zijn uitgenodigd om samen te bouwen aan creatieve en innovatieve Digital Out of Home campagnes.

Ernst Vos, Chief Commercial Officer blowUP media Group: “Met The Collective® – ons netwerk van Premium Plus schermen creëren we innovatieve mogelijkheden voor magische campagnes en gaan we op nieuwe manieren verbinding aan met onze audiences. Binnen Digital Out-of-Home is het tijd voor slimmere en creatievere merkboodschappen, en met EMMA kunnen merken de creatieve mogelijkheden, flexibiliteit en impact van ons krachtige medium optimaal benutten.”

The Collective®
blowUP media biedt adverteerders met The Collective® een digital Out of Home netwerk in de grootste steden van Nederland. Premium Plus advertising screens op landmarklocaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, en realiseert zo een unieke positie in het Nederlandse digital Out of Home landschap. Naast deze full-motion schermen behoren ook Giant Posters en popUP experience stores tot het portfolio.

Meer weten over The Collective®? Ga dan naar www.thecollective-blowupmedia.com.