samsung_rotterdam_coolsingel_02

De meest impactvolle vorm van (D)OOH reclame

blowUP media, onderdeel van Ströer, is een premium plus internationale (D)OOH exploitant met meer dan 30 jaar ervaring op zo’n 300 locaties in de grootste Europse metropolen van Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ströer SE & Co. KGaA is beursgenoteerd en een toonaangevend op het gebied van Out of Home media en online advertising.

Bij blowUP media brengen we al 30 jaar merken tot leven. Met premium groot formaat LED advertising screens, Giant Posters en experiential merkactivaties in de grootste steden van Nederland creëren we innovatieve mogelijkheden voor merkcampagnes.

We build big brands

spa_utrecht_the-emerald_02

Out of Home oplossingen die echt impact maken

Het DOOH netwerk The Collective® van full motion digitale schermen, Giant Posters (steigerdoeken) variërend in grootte van 100 tot 2.500 m² en merkactivaties voor extra beleving. blowUP media biedt adverteerders een netwerk binnen de drukste locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Tilburg.

Bij blowUP media streven we altijd naar positieve impact op de omgeving en betrokkenheid bij bewoners en bezoekers.

disney_den-haag_hofweg-11_20

Size matters!

Grote advertentieformaten helpen emoties en positieve merkassociaties te creëren en hebben een grote impact op consumenten.
Wil je een opvallende en vooral impactvolle reclamecampagne opzetten? Laat ons je inspireren met welke reclameoplossingen jouw merk indruk kan maken op het juiste publiek.

Samen met eigenaren van onroerend goed, projectontwikkelaars, commercieel vastgoed, gemeenten, non-profit organisaties, adverteerders, mediabureaus en reclamebureaus maken we een positieve impact op de omgeving van onze locaties.

nespresso_utrecht_neude-35-39_06

Vastgoedrendement verhogen

Als uw eigendom zich op een drukke locatie bevindt, kan het geschikt zijn als (tijdelijke) advertentiedrager voor grootformaat reclame. Wij onderzoeken met plezier of uw locatie geschikt is voor de inzet als reclamedrager!

nike_amsterdam_road-to-victory_07

blowUPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws vanuit blowUP media, ons actuele aanbod en inspiratie.